Întâi, aflați că mă puteți susține printr-un abonament de 5, 9 si 20 euro/luna. Puteți însă să faceți și o singură contribuție. Sau de câte ori vreți. Nu am nicio regulă. Mai jos aveți un buton roșu care vă duce la un formular. Apoi, în continuare, și un mic speech.

Click pe butonul de mai jos:
Become a Patron!

De ce să faceți donații, sponsorizări sau abonamente!?

Aflați din capul locului că nu sunt un cerșetor! Și nu aștept să mă susțineți pentru a mă hrăni sau a-mi cumpăra mașină sau orice al motiv de acest gen. Însă nimic din lumea aceasta nu se face fără bani. Contribuția dvs este însă o mică plată pentru munca pe care o vedeți în acest site. Dacă vă place înseamnă că am muncit bine, că site-ul merită să fie „sponsorizat”.

Banii dvs sunt impozitați. Nu sunt fonduri ascunse, totul este la vedere.

De fapt, prin susținerea dvs nu faceți decât să vă încadrați într-un curent la modă. Acela de sprijinire a presei independente. Benzina, cheluielie cu serverul, toate mă costă. Și pentru a merge mai departe este nevoie de fonduri. Asigurarea unor venituri din acest blog îmi dă posibilitatea să rămân independent.

Eu oricum am să duc blogul mai departe. Voi asigura în continuare publicarea de anunțuri gratuite. Dar dvs ați avea satisfacția că-mi veți deveni un fel de colaborator. Un fel de sponsor dacă doriți. Puteți să-mi spuneți ca în schimbul contribuției dvs să scriu despre să mă preocup de un anume subiect…

Și da, deloc lipsit de importanță, mă veți face să-mi doresc să lucrez mai bine, să fiți mândru de investiția dvs. Căci da, este o investiție. În literatură, în jurnalism în fotografie. Cine mai investește în așa ceva!?

Vă mulțumesc că aveți încredere în mine.