Aici poate fi reclama ta!

Scurtisime…

blog timisoara
Super Blog Timisoara
blog despre Timisoara Bikers

Manualul motociclistului

La cheful bikerilor de la Muzeul Satului mi-a plăcut un atelier de acordare a primului ajutor în caz de accident, la care și-au dat concursul și cei de la ISU Timiș. Era bine dacă se uitau mai mulți pe-acolo, după cum se vede în foto. Ceea ce m-a încântat și mai mult a fost distribuirea către public a unei broșuri: „Manualul motociclistului”. A fost realizată de către cei de la Timișoara Bikers în colaborare cu Primăria și Serviciul Poliției Rutiere. În 32 de pagini nu poți prezenta tot ce ar trebui să știe un viitor motociclist. Dar e un punct de pornire excelent, ai o bază de unde să începi să te informezi. Însă eu aș fi mers și mai departe, aș fi pus broșura în format pdf și pe site-ul asociației. Cred că ar fi o promovare și o conștientizare mai bună a motociclismului…
blog de timisoara vitrina cu poeti
Vitrina cu poeți Sâmbătă 18 septembrie, în cadrul Verandei Literare de la Muzeul Satului din Timișoara, pe muzică de „Jazz a la Jais”, câțiva poeți s-au hotărât să sperie pandemia. Robert Șerban, un ins care stăpânește cinci tehnici de camuflaj, se preface atras de oamenii simpli și care au butoane în cap. Apoi, Tudor Crețu, care vrea mereu un loc mai în față, el știe multe despre ciumegi. Gabriel Timoceanu, alt încrezut, crede că e cel mai tânăr și cel mai frumos din sat. A urmat Goran Mrakic, un rocker singur și trist, speriat să nu ajungă în cămașa de forță. Și, în sfârșit, Borco Ilin, nebăut, nescris și nemurit, din această cauză neștiind încotro să se îndrepte în halul în care era.
blog timisoara
Moartea ca un numitor comun: La mini concertul de jazz organizat pentru comemorarea fotografului Liviu Tulbure, desfășurat la Muzeul de Artă din Timișoara, m-am convins încă o dată că oamenii nu sunt egali între ei. Nici măcar în moarte. Asta se vede după felul în care vorbesc viii despre tine. Fotograful Liviu Tulbure a murit de covid la începutul anului. Paradoxul reuniunii din sala baroc este că a fi antivaccinist nu are nicio legătură cu a cânta în memoria cuiva care a murit de coronavirus.
blog timisoara padurea verde
Pădurea sufocată  Intrare in Padurea Verde de la Timisoara. Undeva pe langa Gradina Zoo. Se vede o gramada mare de resturi, mizerii, deseuri. Pe copac este un mic panou pe care scrie că aruncarea gunoaielor este interzisa si zona este supravegheata video. Ceva este in neregula cu lumea asta, ceva nu functioneaza cum trebuie…
blog Timisoara
Concordie  Raluca Turcan este de aceeași părere cu Fritz Dominic în ceea ce privește acordarea concediilor medicale. Aflată la Timișoara și chestionată asupra ideii lui Fritz Dominic de a verifica corectitudinea acordării de concedii medicale la primărie, ea a spus că este într-adevăr o problemă la nivel național. Raluca Turcan crede că pentru rezolvarea ei ar trebui înăsprită legislația dar și intervenția ministerului de interne pentru verificări.
Despre mateibit Articolele 37
Matei Bitea, fost jurnalist, cam 25 de ani de presă scrisă. Toată viața fotograf...

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns