Închirieri auto în Europa

O lista cu cele mai bune linkuri de rent-a-car în Europa este un lucru foarte util. Daca sunteti calator sigur va intereseaza. Plecati din Timisoara si coborâti din avion undeva, în Europa... Oriunde ati ajunge, am cautat noi pentru voi...

Cea mai simplã metodã de închirieri

Rentalcars.com este unul dintre cele mai cunoscute site-uri de închirieri auto. Are varianta în limba româna, va puteti face un cont daca sunteti fan de rent-a-car, de obicei va ofera solutii în foarte multe locatii din Europa si din lume. Business-ul celor de la Rentalcar.com provine dintr-o mare asociere de agentii si firme de închirieri.

Si totusi, uneori nu au când si ce doriti dvs., nu va convine pretul sau cine stie ce alt motiv. Va oferim legaturi alternative, adica o colectie de linkuri unde puteti de asemenea sa faceti rezervari online pentru închirieri auto.

Rent-a-car legat cu aeroport Timisoara

Franta
» Aeroportul Beauvais; în terminal sunt prezente birourile de închirieri de la cinci agentii de rent-a-car. În mod normal ar trebui sa gasiti ceva la una din agentiile din aceasta pagina. Cele mai simple legaturi sunt cele de mai jos: Germania
» Munchen - închirieri auto; un portal deservit de cele mai multe firme de închirieri auto. Puteti face rezervari online cu predare/preluare de la aeroportul „Franz Josef Strauss” din Munchen.
» Dortmund, închirieri la aeroport; sunteti directionati la o pagina ce contine un formular de cautare si rezervare online de masini de la cele mai cunoscute firme de rent a car. Acestea au birouri in incinta aeroportului.
» Dusseldorf, Weeze, Economy Car Rentals; o alta mare companie de închirieri de masini.
» Frankfurt, Aeroport Hahn; pagina aeroportului care ofera servicii de rent-a-car.
» Memmingen, închirieri auto din aeroport; exista cinci birouri ale unor agentii de rent-a-car cunoscute pe plan european. Daca nu sunteti multumiti ati putea încerca si la Holidaycars un site cu varianta si în limba româna.
» Berlin, Schönefeld; o lista cu principalele firme de închirieri auto prezente în aeroport.
Italia
» Rent a car la Treviso Canova Airport; aici gasiti posibilitatea de a face rezervari online. Linkul va duce direct la un formular de unde puteti alege, sunt cateva companii mari la care aveti acces.