Pentru că puteți publica anunturi gratuite special pentru Timisoara și Timiș. Și este chiar gratis. Aveți posibilitatea de a avea o pagină cu o fotografie, text și link spre site-ul dvs absolut gratuit. Evident și datele de contact. Singura dvs preocupare va fi să vă reactualizați anuntul la 30 de zile. Aceasta dacă veți mai considera de actualitate anunțul dvs.

Anunțuri gratuie pe Timtim pentru Timisoara si judetul Timis

anunturi gratuite Timisoara
Anunturi gratuite pe Timitim pentru Timisoara si judetul Timis

Un anunț/listare pe acest site vă este util în sensul că vă promovează serviciile. Linkul spre site-ul dvs vă ajută să câștigați notorietate în sfera dvs de interes. Sau dacă este un anunț deosebit îl face să-și atingă scopul.

Aveti informatii despre cum să puneți pagina, informațiile, anuntul sau cum doriți să-i spuneți dacă faceți click aici.

Ca să puteți plasa un anunț (o listare) pe Timtim va trebui însă să vă faceți cont. El nu va fi postat imediat ci doar după ce va fi verificat. Ca regulă generală el trebuie să fie de bun simț și să nu aducă atingere normelor de conviețuire.

Este de la sine înțeles că trebuie să fiți de acord cu termenii și condițiile de utilizare a acestui site.

Pentru orice nelămurire vă rugăm să nu exitați să ne contactați.

Publicitate premium

Trebuie să știți că nu ofer doar anunuri gratuite, mai aveți la dispoziție și alte oferte de servicii din categoria publicitate plătită. Acestea au un impact mai mare asupra vizitatorilor site-ului, sunt mai vizibile și deci mai profitabile.

  • publicitate preferențială, bannere, anunturi promovate, etc.
  • servicii de web design
  • administrare promovare site
  • servicii SEO
  • fotografii profesioniste
  • servicii de copywriting

Timtim versus alte site-uri de anunturi gratuite

Cea mai importantă este însăși faptul că e gratis. Veți spune că și alte site-uri oferă anunțuri gratuie – de exemplu OLX sau Publi24 ca să le dau doar pe acestea două. Adevărat, sunt gratuite dar nu oferă link spre site. Apoi, dacă doriți să scrieți ceva pe imagine acestea sunt respinse.

O altă mare diferență este aceea că pe Timtim vă puteți formata textul. Adică îl puteți aranja cum vă convine dvs pentru a fi mai estetic, mai vizibil. Este un mare avantaj, textul nefiind înghesuit este ușor de citit și de reținut. Alte site-uri cu anunțuri gratuite nu au această facilitate. De fapt marea majoritate nu au…

Anunțul dvs este împărțit în două părți: una mai mică, respectiv descrierea. Cealaltă este descrierea propiru-zisă a continutului din listarea dvs. Indieferent ce ar fi ea, un anunt gratuit, o ofertă de servici sau anunt de vanzare-cumparare.

Singurul dezavantaj al site-ului Timtim ar putea fi faptul că nu se permite decât o imagine. Există intenția ca în viitor să puteți insera mai multe fotografii. Deocamdată e bine așa.