Aveți posibilitatea de a fi prezent în mod gratuit pe acest site. Însă trebuie respectați doi pași.

  • Crearea unui cont. Adică să solicitați accesul. Chiar dacă este gratuit Timtim face o selecție între cei care doresc să fie prezenți pe site. Regula generală este aceea de bun simț și de utilitate a propunerilor dvs.
  • Înscrierea propriu-zisă. După ce vi s-a permis accesul puteți să publicați oferta sau anunțul dvs. Listarea dvs va fi supusă însă unui filtru, nu orice anunț sau ofertă se publică. Pentru anunturi banale de vanzare-cimparare aveti la dispoziție o sumedenie de portaluri de genul OLX, Publi24, etc.

1 Crearea contului

Că să aveți un cont (un profil de utilizator) completați formularul de contact. La subiectul mesajului dati raspunsurile la intrebarile de mai jos.

  • De unde știți de Timtim?
  • Ce doriți să publicați/promovați pe Timtim?

Dacă solicitarea dvs va fi aprobată atunci vi se va crea un cont pe adresa de e-mail pe care ați furnizat-o. Contul îl veți putea gestiona cum doriți, respectând însă regulile de publicare, termenii și condițiile de utilizare a acestui site.

2 Listarea unei firme, serviciu, publicarea unui anunț gratuit

După ce ați primit accesul pe site vă veți putea loga la Contul meu cu adres a de e-mail și parola dvs.

Odată logați în site, ieșiți din secțiunea de profil asa cum se vede in imagine și accesați LISTA FIRME. De aici ar trebui să vă descurcați fără nicio problemă. Este la fel ca orice site care conține anunțuri, gen OLX sau Publi24. Alegeți categoria unde se încadrează listarea dvs și faceți înregistrarea.

lista de firme inscriere
Cam așa se vede inscrierea in lista de firme

Dacă fotografia dvs este prea mare va trebui să o redimensionați.

Trebuie să fiți de acord cu Termenii și condițiile de utilizare a site-ului. De fapt nici nu puteți să mergeți mai departe până nu bifați că sunteți de acord cu politica de confidențialitate, cu cea a datelor personale.

Aprobarea și prelungirea înregistrării dvs

Postarea dvs. în lista de firme nu va apărea imediat pe site. Ea va fi supusă aprobării de către unul din administratori. Odată ce aceasta este considerată corespunzătoare va apărea pe site. Veți fi anunțați în legătură cu aceasta.

Listarea dvs va figura timp de 30 de zile. Sistemul va trimite un mesaj la adresa de e-mail pe care ați indicat-o prin care vă amintește că dacă doriți păstrarea înregistrării va trebui să o reînnoiți.

Reguli generale de postare pe site

Ca să adăugați o înregistrare va trebui să respectați reguli generale de bună conduită și bun simț. Nu se acceptă listări de tip spam, pornografii și obscenități. Lista de firme de pe timtim.ro este oarecum asemănătoare cu alte site-uri de publicitate pentru firme și servicii. Marea deosebire este că timtim.ro are specific local, Timișoara, Timiș și Banat.

Site-ul Timtim se deosebește aș spune categoric de portaluri și platforme de genul Lista de Firme. În primul rând pentru că este public, apoi este gratuit și are specific local.

Utilitatea listei de firme și servicii timtim

Construcția acestei sectiuni din site a plecat de la o necesitate. De foarte multe ori am fost nevoit să caut un meseriaș, respectiv un instalator, electrician sau chestiuni de acest gen. Și sincer vă spun că era foarte complicat. Dincolo de faptul că aceste meserii, acest tip de îndeletniciri nu se mai prea găsesc, mi se părea și o pierdere de timp. Mai mult, unii nu mai erau actuali.

La fel se întâmpla și cu servicii oferite de firme. Cine face, unde face,cum dai de ei, ce părere au oamenii. Așadar, am simțit nevoia unei supravegheri, unei coordonări. Site-urile de publicitate în general sunt niște sisteme informatice care lucrează automat. Fără a discerne între real și spam. Sper că timtim să aducă limpezime în această privință.

Publicitate pe site-ul timtim.ro

Înscrierea în lista de firme și servicii timtim este de fapt o formă de publicitate. În ceea ce privește marea publicitate, pentru a putea beneficia de reclame și promovare personalizate, vă invit să folosiți formularul de contact. Veți primi o ofertă în acest sens, veți fi contactat.