Servicii auto ieftine. Cum se obțin

reclama rent a car

În serviciile de închirieri de mașini, tractări auto, service, piese de schimb și de fapt orice din domeniul auto, există o categorie de site-uri care se intrec în a vă oferi soluții miraculoase. Adică vă dau acele ponturi pe care, dacă le știți, veți obține tarife mici.

Cuvintele și expresiile magice folosite în titlurile articolelor lor sunt: ieftine, gratis (oh, da, ce e gratis are foarte mare căutare!), află cum poți obține, prețuri și tarife mici și ar mai fi câteva dar ne oprim aici. Cuvintele acestea sunt într-adevăr esența esențelor. Căci dacă vreți să găsiți niste servicii de rent-a-car ieftine, cei care se ocupă cu așa ceva vor băga în titlu ceva din lista de mai sus știind că astfel veți intra pe site-ul lor.

tips and tricks
Secretele pentru inchirieri auto ieftine sunt cam aceleasi peste tot in lume.  Sunt insa cateva de baza, vi le prezentam si noi. celelalte sunt si mici gainarii…

Obiceiul nu este ceva specific românesc, ba dimpotrivă, aș avea curajul să spun că firmele de servicii auto din România nu au venit cu idei originale. Aproape totul este copiat de afară, din Occident adică. Știți cum este, n-are rost să inventezi un business de succes, mai bine copiază unul care există deja. Nu este nicio rușine în asta.

În cele de mai jos vă vom prezenta niște trucuri. Absolut verificate, împărtășite din experiența proprie și cu totul dezinteresați. Lipsa de interes este demonstrată de faptul că TimTim nu oferă servicii auto, ci informații despre piața serviciilor auto. Și facem publicitate acelora care oferă. Bun, să trecem la fapte.

Rent a car ieftin

Sintagma este mai puțin folosită în România, din cauze lingvistice, dar dincolo e uzitată până la refuz. Ea este cheap rental cars sau cheap rent a car, iar în România cea mai folosită expresie pare a fi închirieri auto ieftine. Ei, despre cum obțineți într-adevăr închirieri auto ieftine, vă invităm să aflați din rândurile următoare.

Negocierea prețurilor este principala metodă. Dacă aveți ocazia să stați de vorbă direct cu patronul, nu vă sfiiți să solicitați o reducere. De cele mai multe ori veți reuși. Nu trebuie să ezitați deloc, mergeți cu negocierea până acolo unde simțiți că se poate. Pe românește, țigăniți-vă!

Cele mai multe firme de închirieri auto din România acceptă reduceri de prețuri. Aceasta și pentru că, în realitate, oferta cu mașini de închiriat este în general mai mare decât a solicitanților. Excepție ar putea fi poate doar perioada sărbătorilor. Atunci, mai cu seamă în perioada Crăciunului, vin foarte mulți de afară și produc o adevărată psihoză. Se sună și se caută până și cele mai obscure firme de rent-a-car. Evident, prețurile cresc. Probabil că nu doar aici, ci peste tot în lume e la fel. Cerere mare și ofertă mică înseamnă creșteri de prețuri.

rent a car cu van in Asia
In tarile asiatice preturile la inchirieri auto scad mereu. La Timisoara, de sarbatori, mai si cresc…

Planificați și faceți rezervări online din timp

Urmăriți ofertele online este un alt mijloc de obținere a unor prețuri mici la serviciile de închirieri auto. Impresia este însă că funcționează doar în Occident și SUA, o să vedeți mai jos de ce. Funcționează în situațiile în care puteți plăti un avans, puteți face o rezervare online, puteți obține un contract și căruia să-i cunoașteți clauzele.

Metoda este foarte bună pentru situațiile în care planificați din timp un concediu sau o călătorie. Eventual ați putea să-i zgândăriți pe cei de la firma de închirieri. Dați-vă nehotărâți, mai gândiți-vă, spuneți că reveniți, că mai aveți o ofertă cu o mașină, cu preț bun pentru închiriat exact în perioada respectivă, plimbați-l și amețiți-l pe agent. Aveți șanse să accepte.

Metoda de a urmări ofertele de rezervare online a mașinilor funcționează la agenții mari. La acelea care-ți oferă ceva în mână, cum se spune, o factură pentru avans, o confirmare prin e-mail…

Refuzați firmele de închirieri auto care nu au licență. Acestea sunt firme pirat care nu au asigurări pentru mașină, nu oferă contracte sau vă momesc cu cine știe ce alte oferte. În mod evident au prețurile cele mai mici la mașini, dar în caz de accident, defecțiuni sau furt… nu prea aveți motivație în a-i putea reclama. Nu prea vă bagă nimeni în seamă, autoritățile românești nu te prptejează fiind cu legea în mână, darămite dacă sunteți în situația de a lucra la negru. Practic sunteți la mâna lor, nu mai întindem subiectul.

Nu acceptați mașini de închiriat de la particulari care așteaptă dincolo de bariera de intrare în parcarea de la aeroport. Însăși după acest indiciu puteți să vă dați seama cât de solidă este așa-zisa lor firmă de rent-a-car! Dacă nu-și plătesc nici măcar ticketul de stationare in fața aeroportului.

masina inchiriata
Un fel de concedii mai rar intalnit in Romania. Masini de inchiriat pentru concedii complete. Un gen de servicii auto intalnit mai ales in America…

Urmăriți site-urile de „travel”

Atunci când sunteți în căutarea unui serviciu de închirieri auto, planificându-vă concediul sau doar o călătorie într-un loc anume, așa cum am spus mai sus, e bine să vă pregătiți din timp. Știți detaliile plecării, faceți rezervarea online din timp! Este cea mai bună soluție.

Site-urile de călătorii și vacanțe, așa-numitele de travel, oferă informații despre anumite zone. Uneori pot fi de interes. Puteți afla despre promoții, oferte cu dedicații, merită să fiți la curent. Așadar, site-urile de travel nu sunt utile să le urmăriți doar pentru că furnizează ponturi de rent-a-car ieftin. În fond, site-urile de travel, dacă tratează tematica locului în care urmează să călătoriți vă sunt utile tocmai în acest sens.

» Ponturi de călătorie. Servicii de rent-a-car ieftine este unul din articolele dintr-un site de travel, respectiv din TripSavvy;

» Marile ziare au și ele articole publicitare prin care se referă la serviciile de închirieri auto. Ca de exemplu acesta din Huffington Post: 5 metode de a obține prețuri mici la rent-a-car. Se știu dar nu se folosesc

» Despre modul în care puteți obține serviciile de rent-a-car la prețuri cât mai convenabile găsiți și din site-uri cu tematică financiară. Mașinile de închiriat sunt o marfă de care multă lume este interesată. O gamă largă de tipuri de clienți este preocupată de Cele mai bune metode a obține servicii de rent-a-car ieftine. 9 metode esențiale

» Trucuri pentru închirieri auto ieftine puteți obține și de pe site-urile românești. Chiar dacă sunt mai mici și reprezintă firme minuscule în comparație cu SIXT Timisoara, de exemplu, de multe ori informațiile furnizate sunt de o calitate mai mare decât la firmele sau publicațiile consacrate.

» Cum au apărut și s-au dezvoltat serviciile de rent-a-car in Timisoara. Citește pe TimTim