baner inchirieri auto

Închirieri auto, tractari, transporturi... idei de publicitate

Misiunea noastra pe Pamânt nu este sa facem închirieri auto, asa cum veti gasi prezentari pe alte site-uri de profil. Asa ca o sa va scutim de vorbe si palavre si sa repetãm la nesfarsit cuvintele "servicii auto". Nici pe departe. Si noi avem o mica afacere din care vrem sa scoatem un profit.

Doar ca, spre deosebire de alte portaluri auto, site-ul TimTim este condus de un fost ziarist. Care are experienta în publicitate, în felul în care trebuie facuta aceasta.

Firmele de închirieri auto (dar si celelalte oferte de servicii) vor fi surprinse sa afle ca noi stim exact cum sa patrunda la client si cum sa-l retina. Mai departe, sa ofere servicii acestuia este doar problema lor.

Ce fel de servicii oferim în materie de publicitate auto!? Urmariti în continuare.

Închirierea spatiului pentru telefon al site-ului

Nu trebuie sa aveti un site pentru inchirieri auto si sa munciti la el de dimineatã pânã seara. Puteti fi pe prima pagina Google daca faceti un contract cu TimTim.

Cea mai simpla metoda de promovare a afacerii dvs., în special daca este din domeniul de servicii rent-a-car, este sa închiriati spatiul pentru numarul de telefon. Altfel spus, pe durata contractului cu TimTim, oricine cauta pe Google dorind sa închirieze o masina va putea sa va apeleze în mod direct.

inchirieri auto screenshot
Asa se vede un nr. de telefon la cautarea cu Google dupa inchirieri auto! Sau inchirieri de masini, servicii de rent-a-car...

Printr-o simpla atingere cu degetul (daca este pe telefonul mobil) sau printr-o aplicatie de telefonie (de pe desktop), legatura cu clientul dvs este scurtata la maxim. Vizitatorul site-ului TimTim, viitorul dvs client va vedea si va suna direct la numarul dvs. de telefon.

Noi v-am pus în legatura. Mai departe este rolul dvs.

Mijloace de publicitate

Firmele de inchirieri auto, tractari si prestatoare de servicii cu si pentru masini in Timisoara sunt partenerii acestui site. Le oferim promovarea business-urilor lor sau doar a unor simple anunturi particulare. Ne referim la prezenta acestora in site-ul TimTim.ro.

Site-ul TimTim gazduieste imagini tip banner, de diferite dimensiuni si formate, pe care daca se face click se poate întâmpla una din urmatoarele actiuni:

  • - Directionarea vizitatorului spre site-ul firmei de închirieri auto
  • - Legatura spre o pagina interioara speciala inclusa în site-ul TimTim, cu continut dedicat în mod special. Aceasta va avea adresa url de genul timtim.ro/nume-ales/
  • - Intrarea într-un subdomeniu gazduit de TimTim si care va avea adresa nume-ales.timtim.ro, varianta care ofera cu totul alte perspective.
  • - Initierea unui apel telefonic; de exemplu catre un agent de închirieri auto sau dispecer de tractari auto, magazioner de piese de schimb, etc.
  • - Expedierea unui e-mail sau intrarea într-un formular de rezervare online a unei masini de închiriat.
  • - Accesarea unui articol publicitar gazduit pe blogul TimTim, articol care poate trata orice alta tema, nu doar de inchirieri de masini sau magazin cu piese de schimb.

Linkuri spre site-uri de închirieri, tractari, servicii auto...

Site-ul TimTim ofera din interiorul lui legaturi directe spre site-uri cu profil auto. Este un mijloc de promovare a afacerilor dvs cu masini. Marele avantaj este acela ca site-ul nostru se afla în fata la cautarile Google. Astfel, va ajutam ca într-un mod indirect sa va plasam în prima pagina.

Lumea firmelor de închirieri auto este o concurenta nemaipomenita. Afacerile cu masini de inchiriat daca nu sunt pe prima pagina, nu exista! Asadar, daca sunteti implicat în afaceri cu ceva auto, indiferent ce, rent-a-car, piese de schimb pentru masini sau doar un magazin online cu accesorii auto, va sugeram sa va faceti reclama prin TimTim.

Preturile nu sunt mici. Preferam sa fim evrei, mai bine de la multi putin decât de la unul foarte mult.

Servicii auto în pagini speciale sau subdomenii

Nu este nevoie sa aveti un site pe care sa-l umpleti cu poze cu masini. Sa va chinuiti cu promovarea lui. Puteti închiria un spatiu pe TimTim. Astfel, firma dvs de servicii auto va putea fi prezenta în mediul online fara a avea un site dedicat ofertei dvs.

Spatiul dvs. poate fi o simpla pagina „html” cu maxim 4 imagini, dar poate fi si un subdomeniu, care el însasi poate reprezenta un mic site. În fine, totul se poate discuta si se poate ajunge la o întelegere. Firmelor de închirieri auto li se da astfel un ajutor însemnat.

Apeluri telefonice, e-mail-uri, formulare on-line

Printr-un singur click pe imaginea care va reprezinta în TimTim puteti trimite viitorul client direct spre firma dvs de închirieri auto, nu doar prin link, ci prin initierea unui apel telefonic. Astfel, o rezervare online, o comanda a unui serviciu, o precomanda de piese de schimb sunt lucurile cele mai facile.

Vizitatorul apasa pe imagine (click cu mouse-ul sau atingere cu degetul) si va vorbi cu dvs., cu dispecerul sau un angajat al firmei. La fel, prin aceeasi metoda se trimite un e-mail sau se ajunge la un formular online. Acesta din urma poate initia o operatiune de închirieri auto, adica o rezervare online. Sau poate doar sa trimita un mesaj cu o cerere. Puteti afla informatii despre serviciile auto pe care le oferiti.

Anunturi auto, vanzari masini si piese de schimb

TimTim are în plan deschiderea si a unei sectiuni de anunturi auto. De prezentare a magazinelor si furnizorilor de piese de schimb, de asemenea a promovarii serviciilor adiacente industriei auto.

La momentul de fata un anunt de vânzare auto se va putea face prin intermediul unei negocieri cu administratorul site-ului. Respectiv prin pagini speciale scrise în „html”. Prin bannere raspândite în site. Pâna la deschiderea sectiunii cu anunturi de vânzari masini si oferte de închirieri auto, difuzarea acestora va fi atipica.

Articole publicitare optimizate SEO despre business-ul dvs

Promovarea afacerilor cu inchirieri auto sau tractari/remorcari de masini este una si foarte dificila si foarte usoara. Este dificila pentru ca e concurenta mare, afacerile cu masini sunt printre cele mai competitive business-uri din România. Este usoara daca aveti inspiratia sa va înscrieti pe TimTim, un site dedicat special serviciilor auto. Aici gasiti doar informatii despre masini.

Publicam articolul dvs publicitar. Daca nu este optimizat SEO o sa-l ajustam noi. Daca nu aveti un articol optimizat care sa va prezinte serviciile de închirieri de masini, ne oferim sa vi-l scriem noi.

Puteti avea un articol cu o cantitate rezonabila de informatii, cu imagini si legaturi spre o pagina speciala din TimTim, spre subdomeniul dvs de la TimTim sau direct spre site-ul afacerii dvs.

Oferta. Caracteristicile generale

TimTim a prezentat mai sus liniile generale de publicitate pe site. Ca regula importanta ar trebui stiut ca este un gen de portal care lucreaza pe baza de contracte. În principiu, nu se executa servicii ocazionale. Desi, cum am spus mai sus, totul este discutabil.

Contractele de publicitate pe site dorim sa fie de minim trei luni. Orice firma de închirieri auto din Timisoara sau care ofera servicii pentru masini în Timisoara sau împrejurimi, va trebui sa garanteze ca informatiile pe care le promoveaza pe TimTim sunt reale.

Nu exista spatii de publicitate care nu pot fi închiriate. Orice loc din site poate fi contractat. Singura conditie limitativa este existenta deja a unui contrract de închiriere cu o alta firma prestatoare de servicii auto.

Proprietarul site-ului TimTim are si îsi va exercita dreptul de a refuza înscrierea în TimTim sau va exclude clientii care dovedesc rea credinta. Aceste lucruri sunt de fapt si trecute în contractul de prestari servicii.

Preturi pentru publicitate pe TimTim

Pozitionarea reclamelor pentru firmele de închirieri auto se poate deduce din imaginea prezentata mai jos. Acest model generic este conceput pentru servicii de rent-a-car, dar se poate aplica pentru tot ce intra în sfera de interes a site-ului TimTim.

Mai jos aveti preturile si detalii pentru publicitate la servicii auto în pagina de start a site-ului. Respectiv în prima pagina. Ne rezervam dreptul de a le modifica fara un anunt prealabil.

COD          Detalii Pret €/luna
B1 Banner la începutul paginii de start, raportul laturilor 6:1 20
P1 Banner pe prima coloana cu laturile 3:2 15
P12 Text de introducere/trimitere, cu link spre un continut din TimTim sau alt site. 15
P2 Banner pe coloana a doua, raportul laturilor 3:2 10
P22 Introducere la continutul unui text sau trimitere la un material sau site exterior 10
S1 Banner care trimite undeva la un continut din TimTim sau un material exterior site-ului. Formatul imaginii este de 2:1, dimensiunea este de jumatate de coloana. 5
S2 Are aceleasi caracteristici ca la S1 dar este de doua ori mai mare, adica ocupa toata latimea unei coloane. 8
L1 Legatura în subsolul paginii. Indiferent unde duce... 5
A1 Articol optimizat SEO cu cel mult patru imagini si doua linkuri externe site-ului. Maxim 650 cuvinte. Continutul este unic, adica nu-l veti mai regãsi pe alte site-uri, pe româneste spus nu este copiat de niciunde. (Pretul este pentru un articol...) 35